Spring til indhold
Preview of the Paintings
Preview of the Cyanotypes
LennArt Schou and how to buy the art

Årets sprudlende katalog over 101 danske kunstnere er på gaden. Den danske kunstscene er mangfoldig, og kvaliteten er som altid høj. Det vidner årbogen 101 kunstnere om, når den på tværs af landet præsenterer os for det, der rør sig i kunsten i Danmark anno 2021-2022.

Det er fantastisk at se sig selv i en bog fyldt med fantastiske kunstnere. Det er en ære at blive udvalgt blandt 101 danske kunstnere. Jeg kan huske, hvordan jeg selv har bladret i bogen i starten af min kunstner-karriere og tænkt – en dag.

LennArt Schou udstiller på Cph Art Space 2022

Jeg udstiller igen på Copenhagen Art Space i Docken, der ligger i den københavnske Nordhavn, i påsken.

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet. Det er anderledes kunstudstilling med salg af kunst, fordi der bliver lagt vægt på, at rummet og aktiviteterne spiller kreativt sammen med de udstillede værker i et nyt format, der bryder med den vante forestilling om en stand. 

Det bliver en blå væg med cyanotypi/blåtryk, jeg kommer til at udstille. Emnet er natur – hvordan er mennesket forhold til den menneskelige natur, naturen og til det naturlige.

Kig endeligt forbi til en snak om kunst.